مشاوره حقوقی رایگان موسسه حقوقی دادآرمان

وکیل امور مهاجرت کیست؟

وکیل مهاجرت در واقع یکی از شاخه های حقوق بین الملل خصوصی است و به موضوع اخذ تابعیت، اقامت، روادید و امثال آن برای اتباع می پردازد. در کشور ایران این موضوعات ابتدا در قانون مدنی از ماده ۹۷۶ به بعد، به عنوان (کتاب تابعیت) مطرح گردیده است. البته قوانین دیگری متعاقبا در راستای خروج ایرانیان از کشور، اخذ تابعیت و امور مرتبط با اقامت مصوب گردید.

مشاوره حقوقی

مهاجرت چیست؟

مهاجرت به معناي سفر و نقل و انتقال افراد از يک منطقه به منطقه‌اي ديگر است که در عرف و خصوصاً در عرف حقوقي، منظور از مهاجرت، جابه‌جايي از يک کشور به کشوري ديگر است.

این جا به جایی دلایل گوناگونی دارد که برخی از آنها عبارتند از:

– شرايط سياسي کشور مبدأ و پناهندگی به کشور مقصد

– کسب رتبه های شغلي يا تحصيلي بهتر و موفقيت در این زمینه

اوضاع نامساعد اقتصادي، بيکاري، جست‌و‌جوي امنيت، بيماري‌هاي همه‌گير از دیگر دلایل عمده برای مهاجرت افراد می باشد.
از مزایای پذیرفتن مهاجر برای کشور مقصد می توان به فراهم آمدن نيروي کار مناسب و ارزان اشاره کرد، همچنین مهاجرت های علمی و تحصیلی دانشجويان و نيروهاي نخبه و مخترع سبب افزایش سطح بنيه علمي کشور مقصد می گردد.

شرکت مهاجرتی هومان ویزا

در این راستا کشورهاي مقصد نیز براي پيشگيري از برخي مخاطرات احتمالي در پذیرش مهاجرین، قوانين خاصی وضع می کنند و اینجاست که حضور وکیل مهاجرت رنگ بیشتری به خود می گیرد. البته ورود فرهنگ مهاجرين به جامعه مقصد مي تواند آن را تا حد زيادي دستخوش تأثيرات و تغییرات مثبت و منفي قرار دهد. موسسه حقوقی کیانداد با ارائه مشاوره مناسب و دقیق درباره وضعیت بومی و منطقه ای کشور مقصد شما را در تصمیم گیری آگاهانه یاری می نماید.

در زمینه های اقتصادي نيز ورود افراد جدید با عنوان مصرف کننده و توليدکننده به کشور مقصد نياز به تحليل هاي آماری، علمي و برنامه ریزی و کنترل دقیق دارد، در اینجاست که وجود مقررات مهاجرت و انجام تخصصی مربوط به این امور جهت کاهش فشارهای قضایی و معضلات حقوقی احساس نیاز پیدا می کند.

شرکت مهاجرتی هومان ویزا

هر چند قوانين مهاجرت در هر کشور بستگي به شرايط و اوضاع داخلي آن کشور دارد، برخی کشورها مجازات های سختی برای مهاجران غير قانوني وضع کرده‌ اند؛ در هرحال با توجه به وضع کنوانسيون‌ ها و قرارداد هاي بين‌ المللي، مثل کنوانسيون ‌هاي پناهندگي و همچنين تصميم‌ هاي نهاد ها و سازمان ‌هاي بين ‌المللي، در این زمینه نیاز به افراد خبره و آگاه از قوانین بین المللی و قوانین کشور مقصد می باشد که بهترین فرد وکیل مهاجرت می باشد. موسسه حقوقی کیانداد با همکاری وکلای خبره و با تخصص در این زمینه، امور مهاجرتی افراد را در بسترهای علمی، شغلی و تحصیلی و … فراهم می نماید

شرکت مهاجرتی هومان ویزا

آمارها چه می گویند:

بر اساس گزارش بانک جهانی، کشور هند منفي ‌ترين نرخ خالص مهاجرت را دارد. نرخ خالص مهاجرت اين کشور منفي ۲.۲۹۴ ميليون نفر اعلام شده است. پس از اين،کشور بنگلادش با منفي ۲.۰۴ ميليون نفر در رتبه دوم و کشور پاکستان با منفي ۱.۶۳۴ ميليون نفر در رتبه سوم از اين نظر قرار گرفته‌اند. بدين معني که تعداد افرادي که از اين کشور ها خارج مي شوند بيشتر از تعداد افرادي هستند که وارد اين کشور ها مي ‌شوند. دلايل مهاجر فرستي اين کشورها مسائل مختلف اجتماعي، اقتصادي و سياسي دارد. براساس اين گزارش از بانک جهاني، در ۹ کشور جهان نرخ خالص مهاجرت صفر است که کشورهاي استوني، جمهوري آذربايجان و قزاقستان از اين جمله هستند. صد و شانزده کشور نيز که همه از کشور هاي در حال توسعه هستند نرخ خالص مهاجرت منفي دارند؛ شصت و هشت کشور نيز که کشور هاي توسعه يافته و پيشرفته بين آن ها قرار دارند، داراي نرخ خالص مهاجرت مثبت هستند.

جالب  است بدانید آمريکا مثبت ‌ترين نرخ خالص مهاجرت در جهان را دارد. نرخ خالص مهاجرت در اين کشور ۵ ميليون نفر برآورد مي شود. کشور روسيه با نرخ خالص مهاجرت ۱.۱ ميليون نفري در رتبه دوم از اين نظر و کانادا با نرخ خالص مهاجرت ۱.۰۹۹ ميليون نفري در رتبه سوم قرار گرفته‌اند و مهاجر پذير تر تلقي مي شوند.

مشاوره حقوقی رایگان موسسه حقوقی دادآرمان

از کجا شروع کنیم؟

براي انتخاب کشور مقصد جهت مهاجرت، توجه به شرايط سياسي، فرهنگ، مذهبي، اقتصادي و حتي جغرافيايي، مي تواند باعث اعمال یک انتخاب مؤثر و مفید باشد.به عنوان مثال ما به برخی از کشورها و مزایای مهاجرت به آنجا را بررسی می کنیم:

– مهاجرت به کشور آلمان: آلمان به عنوان بزرگترين اقتصاد اروپا شناخته مي شود. اقتصاد آلمان از سيستم اقتصاد اجتماعي بازار پيروي مي‌ کند. براساس آمار هفتاد درصد توليد ناخالص داخلي آلمان به بخش خدمات، بيست و نه مميز يک دهم درصد به صنعت و نه دهم درصد به کشاورزي اختصاص يافته است، همچنین محصولات صادراتي کشور آلمان عمدتاً عبارتند از خودرو، ماشين‌آلات، محصولات شيميايي، محصولات الکترونيک، تجهيزات الکتريکي، مواد دارويي، تجهيزات حمل و نقل، فلزات، محصولات خوراکي و پلاستيک، انرژي هسته‌اي، گاز، انرژي باد، سوخت‌ هاي بيو، انرژي خورشيدي و نيروگاه ‌هاي آبي در مرتبه‌هاي بعدي قرار دارند. حدود نود و نه درصد از شرکت‌ هاي آلماني، شرکت ‌هاي با اندازه کوچک و متوسط هستند که عمدتاً به صورت خانوادگي اداره مي ‌شوند. آلمان ميزبان بزرگ‌ ترين نمايشگاه ‌هاي دنيا است حدود دو سوم نمایشگاه های معتبر دنیا در این کشور برگزار می شود، از لحاظ درآمد نيز، دفتر مرکزي پنجاه و سه شرکت در آلمان قرار دارد. با وجود اين قدرت اقتصادي، کشور آلمان تنها کشور در بين پنج صادرکننده ي بزرگ اسلحه در دنيا است که عضو دائمي شوراي امنيت سازمان ملل نيست و اين امر احتمالاً ريشه در نتايج جنگ جهاني دوم دارد

– کشور اوکراين نيز در سال هاي اخير، به عنوان يک کشور مهاجرپذير مطرح شده است. اقتصاد اين کشور در رتبه بندي سازمان جهاني گردشگري، رتبه ي هشتم را دارد.

برخی از انواع مهاجرت

۱– مهاجرت از طريق همسر:

مهاجرت از طريق ازدواج در کشورهاي گوناگون دنيا مورد پذیرش است، مثلا در کشور کانادا مهاجرت از طريق همسر را (اسپانسر کردن همسر) مي‌گويند. در اين روش، شخصي که مي‌خواهد به عنوان اسپانسر واقع شود، بايد بيشتر از ۱۸ سال سن داشته باشد و مقيم کانادا بوده و در کانادا زندگي کند و حداقل شرايط مالي و اقتصادي را داشته باشد. در مهاجرت به ايالات متحده ي آمريکا از اين طريق نيز، فرد متقاضي بايد با يک شهروند (تبعه) آمريکايي ازدواج نموده و از اين طريق موفق به اخذ اقامت دائم در آمريکا شود. چنين ضوابطي در خصوص کشور آلمان نيز وجود دارد. و اعمال برخی ضوابط و مقررات قانوني و اداري در این خصوص.

با مراجعه به شرکت مهاجرتی هومان ویزا و بهره گیری از وکلای کارآزموده در زمینه مهاجرت به کشور مقصد مشاوره تخصصی برای بهترین انتخاب، دریافت نمایید.
– مهاجرت از طريق تخصص کاري:

کشور استراليا در مورد پذیرش مهاجر از طریق تخصص کاری بستر مناسبی دارد. يکي از دلايل  اين امر نيز شايد کمبود نيروي کار ماهر در اين کشور باشد.

مشاوره سرمایه گذاری خارجی

۲ – مهاجرت از طريق سرمايه‌گذاري:

 در این زمینه می توان کشور کانادا را نام برد. برخي از استان ‌هاي کشور کانادا از اين طريق اقدام به جذب مهاجر مي‌نمايند مثل استان کِبِک.
– مهاجرت از طريق پناهندگي:

گاهی شهروندي به دلايلی مانند داشتن يک تفکر و عقیده خاص و يا عدم وجود امنيت لازم در کشور خود، به کشور ديگری پناه می برد. در اين رابطه يک معاهده تحت عنوان کنوانسيون مربوط به وضعيت پناهندگان از سوي سازمان ملل متحد در جلسه‌ي ويژه‌ي سازمان ملل متحد در تاريخ ۲۸ ژوئيه‌ي سال ۱۹۵۱ ميلادي به تصويب رسيد و در تاريخ ۲۲ آوريل سال ۱۹۵۴ ميلادي به اجرا در آمد. اين کنوانسيون اقدام به تعريف معنا و مفهوم پناهنده نموده است و مسؤوليت کشور هاي عضو را در مورد نوع برخورد با اين پناهندگان مشخص می نماید. اين کنوانسيون ابتدا به پناهجويان اروپايي محدود مي‌شد، ولي در طول تاريخ حيات خود، معنا و مفهومي گسترده ‌تر پيدا کرد.

اخذ ویزا - شرکت مهاجرتی هومان ویزا

۳ – مهاجرت از طريق ويزاي تحصيلی:

مهاجرت و اخذ اقامت از طريق تحصيل و پذيرش تحصيلي که پيش نياز اصلي براي اين امر، دانستن زبان مورد نظر در کشور مقصد است. با مراجعه به شرکت مهاجرتی هومان ویزا و مشاوره با وکلای کارآزموده در این زمینه می توانید از تخصص و تجربه ما برای اخذ تصمیم درست و گرفتن نتیجه بهتر بهره مند شوید.

از فعالیتهای این شرکت تضمین قبولی در آزمون oet – آزمون تافل – آزمون آیلتس – آزمون پرومتریک و سایر آزمون های زبان ویژه مهاجرت شغلی و تحصیلی متقاضیان می باشد.

شرکت مهاجرتی هومان ویزا

تفاوت تابعیت و مهاجرت

تابعیت اصطلاحی در حقوق بین الملل خصوصی و به معنای عضویت فرد در جمعیت تشکیل دهنده دولت است. به عبارت دیگر تابعیت رابطه ای سیاسی، بین المللی، داخلی، حقوقی و معنوی بین شخص و کشور متبوعش است که سبب می شود در قبال یکدیگر تکالیفی را بجا آورند.

اما تابعيت مفهوم جداگانه اي نسبت به مهاجرت دارد و شايد بتوان گفت که مهاجرت مي تواند از نتايج کسب تابعيت باشد؛ هر چند که همواره اينگونه نيست و شخصي مي تواند به کشوري خارجي مهاجرت کند، ولي براي ساليان سال تابع آن کشور محسوب نشود.

در مقدمه‌ي معاهده‌ي ۱۹۳۰ لاهه آمده است، هر فرد اصولاً نمي ‌تواند بيش از يک تابعيت داشته باشد. از اين رو برای تابعیت اصول چهارگانه‌ي زير را در نظر مي‌گيرند:
۱- هرکس بايد داراي تابعيت باشد.
۲- هيچ کس نبايد بيش از يک تابعيت داشته باشد. داشتن بيش از يک تابعيت، تابعيت مضاعف ناميده مي‌شود. اين وضعيت، يک وضعيت خلاف اصل و غير عادي است. شاید دليل اصلي پديد آمدن تابعيت مضاعف، تفاوت قوانين کشورهاي مختلف در احراز تابعيت اشخاص است؛

۳- ترک تابعيت و گرفتن تابعيت کشور ديگر امکان پذير است.
۴- ممنوع بودن سلب تابعيت

مشاوره حقوقی رایگان موسسه حقوقی دادآرمان

تفاوت تابعیت و اقامت

اقامت در لغت به معنای سکونت کردن، سکون، آرامش و توقف، مسکن و منزل می باشد و اقامتگاه عبارت از مقرر، قرارگاه و جای اقامت کردن است.

ممکن است شخص اقامت وتابعیت کشوری را همزمان داشته باشد یا اینکه اقامت داشته اما تابعیت را نداشته باشد و یا نه تابعیت و نه اقامت را نداشته باشد و به طور غیرقانونی در آن کشور مقیم باشد.

در مورد اقامت، شخص می تواند به طور دائم و یا موقت دارای اقامت باشد، اقامت موقت اعم از زمانی است که اشخاص تحت ویزای توریستی و با قصد سفر در کشوری غیر از کشور متبوع اقامت می گزینند و همچنین زمانی که تحت ویزاهای متفاوت تحصیلی، سرمایه گذاری، ثبت شرکت و کار و غیره به کشور مقصد ورود کرده و شرایط زندگی ایجاد نمایند و در صورت اشتغال از طریق ویزاهای مربوطه مالیات پرداخته و طبق قوانین خاص هر کشور در انتها موفق به اخذ اقامت دائم می گردند. البته در نوع دوم اقامت موقت مدت اقامت معمولا در ابتدا یک سال و بعد از آن بنابر قانون هر کشور متفاوت است.

مشاوره حقوقی

تابعیت در لغت به معنای پیرو و فرماندار بودن است و تبعه شخصی است که عضو جمعیت اصلی یک دولت باشد و شخصی که عضو این جمعیت نباشد حتی اگر در سرزمین آن دولت اقامت داشته باشد بیگانه قلمداد می شود.

تابعیت نشان دهنده رابطه سیاسی شخص اعم ازحقیقی یا حقوقی با دولت است چرا که حقوق و وظایف اشخاص از حاکمیت یک دولت نشأت می گیرد و وضع سیاسی فرد را معین می کند بنابراین ملزم به اطاعت از قوانین آن دولت می شود.

تابعیت دارای یک رابطه معنوی است زیرا اتباع یک کشور را فارغ از مکان و زمان از جهت هدف مشترک به دولت پیوند می دهد.

و نیز یک رابطه حقوقی را دربرمی گیرد، چرا که در نظام داخلی و بین المللی آثار حقوقی متوجه شخص می شود پس حقوق و تکالیف شخص از تابعیت وی نشات می گیرد. 

لینکهای مفید موسسه حقوقی دادآرمان 

·        خدمات موسسه حقوقی دادآرمان 

·        وکیل آنلاین 

·        مشاوره حقوقی حضوری 

·        وکیل طلاق 

·        وکیل مهریه 

·        وکیل طلاق توافقی 

·        وکیل ارث 

·        وکیل ملکی 

·        وکیل ملکی آنلاین 

·        امور مهاجرت 

·        انواع جرائم کیفری 

·        وکیل مواد مخدر 

مشاوره آنلاین، تلفنی و حضوری دعاوی خانواده – ملکی – کیفری و حقوقی 

02122904873    -      02122904874 

 –09128400921 – 09336267878 – 09336267676 – 

برای آگاهی از شرایط مهاجرت به کشور مورد نظر خود با کارشناسان و متخصصان موسسه حقوقی کیانداد تماس حاصل فرمایید تا ضمن دریافت اطلاعات به روز از مشاوره تخصصی در این حوزه بهره مند شوید.

مشاوره حقوقی رایگان موسسه حقوقی دادآرمان

  مشاوره حقوقی