موسسه حقوقی دادآرمان
مشاوره تلفنی - موسسه حقوقی دادآرمان

یکی از عناوین مجرمانه که امروزه بیش از گذشته مورد توجه مراجع قضایی قرار گرفته است، جرم رابطه نامشروع است. از آنجا که برای ارتکاب برخی از جرائم روابط نامشروع مجازات سنگینی از سوی قانون گذار تعیین شده است، از این رو ارائه مدارک محکمه پسند و اثبات جرم رابطه نامشروع از اهمیت بسزایی برخوردار است، بنابراین افرادی که تصمیم به شکایت در خصوص جرم رابطه نامشروع را دارند و یا به ارتکاب رابطه نامشروع متهم شده اند و می خواهند از خود در دادگاه دفاع کنند، باید قبل از هر اقدامی با یک وکیل رابطه نامشروع با تجربه مشورت کرده و برای پیگیری پرونده خود در مراجع قضایی به یک وکیل رابطه نامشروع قابل اعتماد وکالت دهند، از این رو موسسه حقوقی دادآرمان بهترین وکیل رابطه نامشروع را به شما معرفی می کند.

رابطه نامشروع در قوانین ایران

رابطه نامشروع و اعمال منافی عفت یکی از عناوین مجرمانه در قوانین ایران است و در صورت اثبات آن از سوی دادگاه برای مرتکب، مجازاتی تعیین خواهد شد. منظور از رابطه نامشروع، ارتباط بین زن و مرد نامحرمی است که خارج از حد مشخص شده‌ ی قانونی و شرعی با یکدیگر رابطه جنسی برقرار کرده‌ اند.

طبق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی، چنانچه زن و مردی که بین آنها رابطه زوجیت نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا اعمال منافی عفت غیر از زنا مانند بوسیدن یا در آغوش گرفتن شوند، مجرم هستند و در صورتی که جرم آنها اثبات شود به مجازات محکوم خواهند شد.

جرم رابطه نامشروع و ارتکاب عمل منافی عفت، از جرائم عمدی محسوب می ‌شود و در وقوع این جرائم، قصد و عمد و وجود سوء نیت ضروری است؛ همچنین هرگونه تماس جسمی و فیزیکی بین مرد و زن نامحرم به قصد لذت جنسی به جز زنا (دخول)، عمل منافی عفت غیر از زنا می ‌باشد.

البته باید به این نکته نیز اشاره نمود که امروزه با توجه به اینکه حضور زنان در جامعه گسترده شده است، برخی از مصادیق رابطه نامشروع تعدیل شده است، مثلاً نمی‌ توان تنها به دلیل رابطه تلفنی دو همکار زن و مرد، آن را مشمول رابطه نامشروع دانست.

اگر در مورد روابط نامشروع و نحوه اثبات آن سوالی دارید با وکیل روابط نامشروع و وکیل خانواده موسسه حقوقی دادآرمان در ارتباط باشید…

انواع روابط نامشروع

طبق قوانین ایران انواع روابط نامشروع عباتند از:

اعمال منافی و خلاف عفت و روابط نامشروع دون زنا: طبق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی، منظور از اعمال منافی عفت یا روابط نامشروع غیر زنا هر گونه از روابط جنسی است که در نهایت به مواقعه (رابطه جنسی) بین زن و مرد منجر نشود، مانند تقبیل، مضاجعه و… در واقع اعمال منافی عفت غیر زنا باید به صورت مادی و فیزیکی باشند، بنابراین اشاراتی که از روی شهوت به دیگری ابراز شود، روابط نامشروع تلقی نمی شود، چشمک زدن، نوشتن نامه عاشقانه، لبخند شهوانی و… از جمله اشاراتی هستند، که در این ماده جای ندارند، اما در صورتی که روابطی از قبیل مکالمه تلفنی و یا قدم زدن در خلوت به معاشقه بین زن و مرد نامحرم منجر شود، مشمول این ماده خواهد شد. با دانستن ویژگی های وکیل خوب می توانید از مشاوره های رایگان بهترین وکیل ایران در  موسسه حقوقی دادآرمان بهره مند شوید.

زنا: زنا به نزدیکی بین زن و مرد بدون داشتن رابطه زوجیت گفته می‌ شود؛ یعنی مرد و زن نامحرمی بدون آنکه عقد ازدواج دائم یا موقت بخوانند با هم از راه جلو یا پشت نزدیکی نمایند و دخول صورت بگیرد.

لواط: به رابطه جنسی بین دو مرد که به دخول مقعدی منجر شود، لواط (همجنسگرایی مردان) گفته می شود.

مساحقه: به رابطه جنسی بین دو زن مساحقه (همجنسگرایی زنان) گفته می شود.

قوادی: طبق ماده ۲۴۲ قانون مجازات اسلامی قوادی به معنی به هم رساندن دو یا چند نفر برای زنا یا لواط است.

قذف: به نسبت دادن زنا یا لواط به شخص دیگر قذف گفته می شود.

مجازات رابطه نامشروع

همان طور که گفته شد رابطه نامشروع انواع مختلفی دارد و قاضی با توجه به نوع آن برای مرتکب طبق قانون مجازاتی تعیین خواهد کرد.

طبق ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی، هرگاه زن و مردی که بین آنها رابطه زناشویی نباشد، مرتکب روابط نامشروع یا عمل منافی عفت غیر از زنا ‌شوند، به شلاق تا ۹۹ ضربه محکوم خواهند شد و اگر عمل با زور و اکراه انجام شده باشد، فقط اکراه‌ کننده مجازات می‌ شود. همچنین ممکن است مرتکب جرائم روابط نامشروع به تبعید نیز محکوم شود.

در مورد مجازات جرم زنا نیز باید گفت؛ ماده ۶۸ قانون مجازات اسلامی، یکی از راه ‌های اثبات زنا و اقامه حد بر زانی یا زانیه را چهار بار اقرار آنان به زنا، کرده است و در این ماده قید شده، چنانچه هر یک از آنان کمتر از چهار بار اقرار کند، تعزیر می ‌شود، با لحاظ اینکه عمل زنا ثابت نشده و موجبی برای اجرای حد زنا موجود نیست، بنابراین دادگاه می ‌تواند در حالت اخیر، مجرم را به استناد ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی از باب تعزیر تا ۹۹ ضربه شلاق محکوم نماید.

همچنین در خصوص اجرای مجازات شلاق در جرائم روابط نامشروع باید به این نکته اشاره کرد که در صورت وجود جهات مخففه ی مجازات، امکان تبدیل مجازات شلاق به جریمه نقدی نیز وجود دارد. توصیه ما دریافت مشاوره با وکیل پایه یک دادگستری تهران است.

* نکته: جرائم رابطه نامشروع از جمله جرائم غیر قابل گذشت محسوب می شوند. در واقع جرائم غیرقابل گذشت به جرائمی گفته می شود که تعقیب آنها به شکایت شاکی خصوصی نیاز ندارد و در صورت رضایت شاکی، محاکمه و مجازات مجرم یا مجرمین از سوی مراجع قضایی متوقف نخواهد شد.

رابطه نامشروع و ورود مرد غریبه به منزل زن

یکی از سوالاتی که در خصوص روابط نامشروع مطرح می شود این است که آیا در صورت حضور مرد غریبه در خانه زن شوهردار می توان آنها را به ارتکاب جرم رابطه نامشروع محکوم کرد؟ و حضور مرد غریبه در خانه زن شوهردار می تواند از دلایل اثبات رابطه نامشروع باشد؟

در پاسخ به این سوال باید گفت، طبق نکته مهمی که در سال ۱۳۲۷ در خصوص ماده ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی، تصویب شد، نمی ‌توان به ورود مرد غریبه به خانه زن شوهردار در زمانی که همسرش حضور ندارد، بدگمان شد و آن را نامشروع دانست، زیرا ممکن است ورود این مرد با هدف دیگری انجام شده است.

اینستاگرام طلاق موسسه حقوقی دادآرمان

اگر تصمیم داری به دلیل خیانت در روابط زناشویی و رابطه نامشروع، از همسرت طلاق بگیری، با وکیل رابطه نامشروع (یا وکیل طلاق) موسسه حقوقی دادآرمان تماس بگیر تا در مورد نحوه اثبات رابطه نامشروع و درخواست طلاق مشاوره کامل و رایگان از وکیل پایه یک دادگستری دریافت کنی.

کلام آخر

طبق قانون اگر شخصی مدعی شود که فردی (مانند همسر) مرتکب رابطه نامشروع شده است و به او نسبت انجام رابطه نامشروع را بدهد، باید بتواند با ارائه مدارک و دلایل محکمه پسند در دادگاه جرم مرتکب را اثبات کند، در غیر این صورت، شخصی که مدعی وقوع جرم رابطه نامشروع از سوی فرد دیگری شده، مرتکب جرم تهمت شده است و به مجازات حبس تعزیری، شلاق یا پرداخت جزای نقدی محکوم خواهد شد، از این رو اثبات جرم روابط نامشروع بسیار اهمیت دارد و مدعی باید برای اثبات رابطه نامشروع در دادگاه، از یک وکیل روابط نامشروع با تجربه کمک بگیرد و راهنمایی های لازم را دریافت کند و در صورت پیچیده بودن پرونده، برای پیگیری در دادگاه و ارائه مدارک لازم به وکیل روابط نامشروع وکالت دهد، از این رو برای دریافت مشاوره ی حضوری موسسه حقوقی دادآرمان بهترین وکیل روابط نامشروع را به شما معرفی می کند، تا با بهره مندی از خدمات موسسه حقوقی بتوانید با ارائه مدارک محکمه پسند ادعای خود را در خصوص رابطه نامشروع اثبات کنید تا این جرم به وجوه دیگری مانند زنای به عنف تبدیل نشود.

همچنین می توانید برای دریافت مشاوره غیرحضوری با وکیل آنلاین موسسه حقوقی دادآرمان تماس بگیرد و از شماره تماس بهترین وکیل تهران مشاوره رایگان دریافت کنید. 

لینکهای مفید موسسه حقوقی دادآرمان  

·        خدمات موسسه حقوقی دادآرمان 

·        وکیل آنلاین 

·        مشاوره حقوقی حضوری 

·        وکیل طلاق 

·        وکیل مهریه 

·        وکیل طلاق توافقی 

·        وکیل ارث 

·        وکیل ملکی 

·        وکیل ملکی آنلاین 

·        امور مهاجرت 

·        انواع جرائم کیفری 

·        وکیل مواد مخدر  

مشاوره آنلاین، تلفنی و حضوری دعاوی خانواده – ملکی – کیفری و حقوقی 

02122904873    -      02122904874 

 –09128400921 – 09336267878 – 09336267676 – 

رابطه نامشروع یکی از عناوین مجرمانه در قوانین ایران است. منظور از رابطه نامشروع، ارتباط بین زن و مرد نامحرمی است که خارج از حد مشخص شده‌ ی قانونی و شرعی با یکدیگر رابطه جنسی برقرار کرده‌ اند.

  جرائم کیفری